top of page

02

Om vores mission.

I har måske allerede en idé til, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe sociale forandringer gennem film?

 

Vi er ikke helt som de andre. Vi laver ikke bare film. Vi arbejder både journalistisk og filmisk, hvilket betyder, at CAUSE FOR A CHANGE går i dybden med de emner, som vi tager op, og formidler dem på en visuelt stærk og engagerende måde. Med baggrund i fotojournalistikken har vi tilsammen 40 års erfaring i at formidle fortællinger, der efterlader et indtryk. 

 

Vi tror på, at film kan være et kraftfuldt redskab til at skabe forandring i samfundet. Det kan være en film, der er med til at rykke det politiske landskab i en bestemt retning. Eller en fortælling, der på landsdækkende TV kan være med til at skubbe til samfundsmæssige strømninger. Derfor arbejder vi både med projekter, der spænder over flere år, såvel som kortere produktioner.   

 

Vi vil gerne tage en snak med jer, om nogle af de udfordringer, som I møder i jeres forsøg på at påvirke omverdenen og de redskaber, der skal til, for at sætte en dagsorden.

 

Uanset om I ønsker en dokumentarfilm, en oplysningsfilm eller en kampagnefilm, så hjælper vi jer med at tage hånd om jeres idé, gennem rådgivning og idéudvikling i den indledende fase, til den færdige film står så stærkt som overhovedet muligt. 

Ingen idé er for lille, og intet projekt er for stort. Vi hjælper jer med at vinkle, tilrettelægge og komme i mål. 

Vores kunder

bottom of page